Om PSR™

PSR (Patrik Sjöö Reklam) startade hösten 2004 men resan inom reklamens värld startade våren 2009. Vi insåg snabbt att dom tjänsterna som vi var intresserad av när det gäller design och tryck helt enkelt inte fanns på marknaden. Då startade hemsidan Wickedink där vi framförallt producerade crossdekaler. Men tiderna förändrades och vi tog ett steg tillbaka för att satsa på andra projekt. Men nu är vi tillbaka igen sedan 2013 och denna gång så satsar vi stenhårt. En mindre maskinpark införskaffades januari 2015 men bytes redan ut december 2015 till en snabbare, moderna och bättre lösning som säkerställer samma höga kvalitet gång på gång.

Målet just nu är att bli en av Sveriges snabbaste och billigaste leverantörer när det gäller tryck och design!

För tillfället så jobbar vi främst med profilprodukter, crosströjor, skyltar, klistermärken, rollups, logotyper och mängder profilkläder. Men det har hänt att vi tryckt lite crossdekaler hos kollegorna på Made.se eller designat bildekorer som Exposion AB monterat.

Så inget jobb är för lite eller för stort för oss… Endast det du faktiskt köper ur vår produktportfölj betalar du för, och till fasta priser om du så önskar.

MVH Patrik Sjöö / PSR – 036reklam

PatriksjooSV


Företaget

Patrik Sjöö Reklam / PSR
Läkeörtsvägen 19
562333 Norrahammar

OrgNr: 811005-2472
Innehar F-skatt


Adress (Klicka för att komma till hitta.se)


Kontakt

Snabbaste och smidigast sättet att kontakta oss är på:

patrik@036reklam.se alternativt på 0707-89 70 90