ex. momsink. moms
PSR AB / 036reklam.se

OM PSR AB™ / 036reklam.se

PSR AB (Patrik Sjöö Reklam) startade hösten 2004 men resan inom reklamens värld startade våren 2009.

Vi insåg snabbt att dom tjänsterna som vi var intresserad av när det gäller design och tryck helt enkelt inte fanns på marknaden.
Då startades hemsidan Wickedink.se där vi framförallt producerade crossdekaler.

Men tiderna förändrades och vi tog ett steg tillbaka för att satsa på andra projekt. 

Men nu är vi tillbaka igen sedan 2013 och denna gång så satsar vi stenhårt. En mindre maskinpark införskaffades januari 2015 men bytes redan ut december 2015 till en snabbare, modernare och bättre lösning som säkerställer samma höga kvalitet gång på gång. Idag jobbar vi med en Roland printer, Summa skärare samt en Roland UV-printer. Vi har även på senare tid skaffat oss en Lasermaskin samt en DTG printer. Vi har även flertalet värmepressar och montagebord. Kan vi inte printa det så vet vi vem som kan och då till ett lägre pris än alla våra konkurrenter.

Målet just och för alltid är att bli en utav Sveriges vassaste leverantörer när det gäller tryck och design!

För tillfället så jobbar vi främst med profilprodukter, crosströjor, skyltar, klistermärken, rollups, logotyper, flaggor, arbetskläder och mängder profilkläder.

Så inget jobb är för lite eller för stort för oss… Endast det du faktiskt köper ur vår produktportfölj betalar du för, och till fasta priser om du så önskar. Men det absolut viktigaste med oss är att Vi är och gör Annorlunda!

Picture of Patrik Sjöö

Patrik Sjöö

VD / Ägare PSR AB / 0707-89 70 90 / patrik@036reklam.se

Kontakta oss:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.