ex. momsink. moms
PSR AB / 036reklam.se

MASKINPARK

Maskinparken består idag utav allt ifrån print, UV-print, DTG och laser. Nedanför så berättar vi kort om vad varje maskinkan göra och vad det finns förmöjligheter för just ert varumärke.

Roland LEF-200

UV-Printer 508x300mm

VersaUV LEF-200 är en skrivare för utskrifter direkt på profilprodukter som t ex pennor, tändare, nyckelringar, golfbollar och iPhone skal. Men även på förpackningar och för prototypframställning. Max tjocklex på föremålen är 100 mm.
Skrivaren jobbar med LED-teknik som genererar väldigt lite värme vilket gör att det går bra att skriva på värmekänsliga material. LED-lampor har även mycket längre livslängd än halogenlampor. Som standard kommer skrivaren med vittbläck och lack. Med lacken går det göra partiell lackering, men även texturer och blidskrift.

Roland VS-300i

Print & Cut

Roland VS-300i är vår arbetshäst! Den skriver ut 760x50000mm i CMYK. Vi kör även med dubbel-CMYK vilket ökar produktionshastigheten med 100%. Få om ens någon gång har vi stöt på ett problem som inte den här maskinen löser. Vi printar på alla typer utav material från PVC till papper.

Summa S2 75T

Vinyl skärare av rang

Summa´s toppmodell! Troligen den bästa maskinen på marknaden för efterbehandling utav print. Den både skär mer exakt och snabbare än dom flesta men utför även stansning utav dekaler.

Glowforge

Co2 Lasermaskin

En utav våra nya favoritmaskiner. Den skär i material så som akryl, trä & läder. Perfekt om man önskar det där lilla extra eller något unikt.

Roland BT-12

En DTG maskin

En liten och smidig DTG maskin för print på bomullsplagg. Helt enkelt en maskin där vi prövar oss fram på marknaden. Den printar främst på huvtröjor, T-shirts, strumpor mm.